logo_lipik_on_bike

Posjetite nas u poslovnom prostoru u centru Lipika, na adresi Trg kralja Tomislava 3, Lipik. Iznajmite neki od bicikala poznatih svjetskih brendova i provozajte se STAZAMA LIPICANACA I KUNE - poveznice različitih destinacija na području gradova Lipika i Pakraca koja se sastoji od 98 km markiranih puteva označenih putokazima, info tablama i kartama.

Povezuje 5 javnih destinacija Lipika i Pakraca (jezero Raminac, jezero Pjeskara, jezero Pakurnovac, izletište Omanovac te biciklistička kružna staza – XC-cross country- „Kuna“) te privatne destinacije koje nude bogatstvo lokalne tradicije. Na stazi i na uređenim destinacijama postavljena su odmorišta s roštiljima pogodna za obiteljski piknik, stalci za bicikle i konje te tematska dječja i odbojkaška igrališta. Početna točka staze nalazi se u Gradskom perivoju u Lipiku.

Uz Staze lipicanca i kune možete uživati i u mnogobrojnim biciklističkim stazama upoznajući neotkriveni pejzaž lipičkog kraja.
Rute staza dostupne su Vam na: http://karta.tzzps.hr
Više www.slik-lipa.com

Cjenik najma: 

do 3 sata – 10,00 kn

od 3 do 6 sati – 20,00 kn

od 6 do 12 sati – 30,00 kn

U cijenu je uključen PDV.

NAPOMENE: Cijena najma bicikla uključuje bicikl, zaštitnu kacigu, sigurnosni lokot, reflektirajući prsluk za noćnu vožnju. Korisnik upotrebljava bicikl na vlastitu odgovornost! Za eventualnu štetu na biciklu ili štetu prouzročenu trećoj osobi odgovara korisnik bicikla!

Comments are closed